Over Bakkerij Koolen

Ik ben Mark Dielissen. Met veel passie run ik  sinds 2018 Bakkerij Koolen, een bakkerij die ik heb overgenomen van Rinus en Doris Koolen.

Kwaliteit en versheid van de producten staat hoog in het vaandel, en dit mag iedereen zien. Dit zie je terug in de zorg van onze bereidingsmethoden en de open winkelinrichting, waarbij u de bakkers aan het werk kunt zien. Dit past ook bij ons, want wij geloven in openheid als het gaat om de bereiding van voedsel, want je wilt weten wat je eet.

Wij beschikken over een breed assortiment. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten broden, luxe gebakjes en taarten, alles gemaakt door onze eigen bakkers en banketbakkers.

Ik ben behoorlijk trots op de bakkerij. Niet alleen vanwege onze fantastische producten en de inrichting, maar ook vanwege het vriendelijk personeel.

Gezelligheid en warmte staan bij ons hoog in het vaandel. Kom een keer langs en onze verkoopmedewerksters voorzien u graag van informatie, zodat u als tevreden klant weer naar buiten gaat en vooral weer snel bij ons terugkomt.